aanhangwagen

Op zoek naar aanhangwagen?

Aanhanger kopen? Koop uw aanhangwagen via aanhangerplein.nl.
Ik wil kopen Ik wil huren. Aanhanger kopen of aanhangwagen huren bij Aanhangerplein.nl. Aanhangerplein.nl is dé plek om uw zoektocht naar een nieuwe aanhanger te beginnen. Via aanhangerplein.nl kunt u het actuele aanbod aanhangers van veel Nederlandse aanbieders heel gemakkelijk doorzoeken.
Den Haag Parkeren van een aanhangwagen, camper of caravan op de weg.
Als hier geen reactie op komt, verwijdert de gemeente de aanhangwagen, camper of caravan. Is uw aanhangwagen verdwenen en heeft u geen brief ontvangen van de gemeente? Kijk dan eerst op overheid.nl. Het kan ook zijn dat uw aanhangwagen, camper of caravan is gestolen.
Aanhangwagen kopen: aanhangwagens Friesland Titan.
Daarbij kunnen we u niet alleen uitgebreid adviseren over ons bestaande, kant-en-klare aanbod aanhangwagens. Ook wat betreft een aanhangwagen op maat is vrijwel alles mogelijk. Want als de aanhangwagen die u zoekt niet te koop staat, is een aanhangwagen die op maat gemaakt wordt voor u ook een optie.
Aanhangwagen.
U kunt hierbij denken aan een plateauwagen, bakwagen, paardentrailer, boottrailer, autotransporter, machinetransporters, kippers, gesloten aanhangwagen, koel en vries aanhangwagens enz. Weijer Trailer Group is naast fabrikant van aanhangwagens ook dealer van vele aanhangwagen merken. Ons dochterbedrijf Freewheel boottrailers is zeer sterk in het bouwen van boottrailers.
Aanhangwagens Anssems.
Alle aanhangwagens en trailers zijn zeer compleet uitgerust en verkrijgbaar in diverse afmetingen en gewichten. De ruime keuze aan accessoires maken het mogelijk dat uw aanhangwagen helemaal aansluit bij uw individuele gebruikerswensen. Anssems AMT: de perfecte aanhangwagen voor het transport van autos.
Aanhangwagen.
U hoeft geen motorrijtuigenbelasting te betalen voor aanhangwagens die gekoppeld zijn aan een personenauto, kampeerauto, bestelauto of autobus. Voor uw aanhangwagen die gekoppeld kan worden aan een vrachtauto betaalt u niet afzonderlijk motorrijtuigenbelasting. Over de Belastingdienst. Werken bij de Belastingdienst.
Met een aanhangwagen de weg op? Lees eerst de wet en regelsgeving over het vervoeren van goederen met aanhanger.
Een auto aanhangwagen mogen samen niet langer zijn dan 18 meter. Aanhangwagens mogen niet zwaarder worden beladen dan de toegestane maximum massa van de aanhangwagen waarbij je rekening dient te houden met de maximum te trekken massa van de auto.
aanhangwagen WikiWoordenboek.
Zie Wikipedia voor meer informatie. aanhangwagen" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. aanhangwagen op website: Etymologiebank.nl.
Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhanger, oplegger of caravan achter mijn auto te rijden? Rijksoverheid.nl.
Let wel op dat uw trekhaak het gewicht aan kan. Dit heet de maximale trekhaaklast. Die moet groter zijn dan wat de aanhanger met lading samen wegen. De maximale trekhaaklast staat vermeld in het kentekenbewijs of instructieboekje van de auto. Of op de website van de RDW bij de voertuiggegevens. Voorbeelden van combinaties rijbewijs en aanhanger. Enkele voorbeelden van combinaties met het benodigde rijbewijs. In alle gevallen gaat het gewicht om het lege gewicht laadvermogen. Voorbeelden van combinaties Gewicht auto kilo Gewicht aanhanger kilo Benodigd rijbewijs. Rijbewijs B code 96. Rijbewijs BE gehaald voor 19 januari 2013. Anders rijbewijs C1E of CE. Gewicht auto achterhalen. Als u uw kenteken invoert op de website van de RDW, dan ziet u.: welk gewicht uw auto mag trekken daadwerkelijk gewicht.; wat het lege gewicht laadvermogen van uw auto is. Fietsendrager is geen aanhangwagen.
Aanhangwagen met een enkele as.
Aansluiting verlichting: 7-polig. Denk aan uw eigen witte kentekenplaat! Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn in euro, exclusief schade-afkoopregelingen, brandstofkosten, verbruiksartikelen, slijtagekosten, eventuele transportkosten en afhankelijk van de standaardkeuze rechts in het menu inclusief of exclusief btw. RESERVEER NU OVERZICHT.
Wat is de betekenis van Aanhangwagen.
Een aanhangwagen of aanhanger is een wagen die achter een voertuig kan worden gekoppeld aan de trekhaak. In overige gevallen is voor het rijden met een aanhangwagen een rijbewijs met de aantekening E vereist. Tegenwoordig mag een aanhangwagen achter een fiets of bromfiets worden gekoppeld, met een maximale breedte van 100, meter.

Contacteer ons